Tarieven en werkwijze

Elke opdracht vraagt een eigen werkwijze en aanpak. Ik ga voor maatwerk.
Ook als het om tarieven gaat.

Office management

Geen project, organisatie of ondernemer is hetzelfde. Zo ook met opdrachten.
Ik lever graag maatwerk en kijk altijd in een kennismakingsgesprek wat het doel is en wat er aan assistentie nodig is. Op basis daarvan maak ik met jou als opdrachtgever werkafspraken met een passend en marktconform uurtarief. Een tarief dat past bij de omvang, de duur en het karakter van de opdracht.
De werkafspraken leg ik vast in een offerte. Algemene voorwaarden en een overeenkomst van opdracht, conform de richtlijnen van de Belastingdienst, maken deel uit van de offerte.
Voor de uitvoering van mijn werk maak ik gebruik van verschillende tools die het online werken eenvoudig maken. Een frequent overlegmoment is altijd goed om in te plannen. Zo zorgen we samen voor de follow up van uitstaande acties en het halen van deadlines.
Ik werk zowel online (op afstand) als op locatie. 

Websites & online zichtbaarheid

Ook als Virtueel Assistent lever ik  maatwerk.
Dat kan niet anders, want geen persoon en geen bedrijf is hetzelfde. 

Om een goed beeld van jouw bedrijf en de mens(en) achter het bedrijf te krijgen, ga ik eerst met je in gesprek. Ik wil jou en jouw dienst of product leren kennen. Zo krijg ik een goed beeld van wat voor jouw bedrijf of jouw persoon werkt als het gaat om de "look & feel" van jouw website en het neerzetten van jouw merk, bedrijf of praktijk. 
Ik werk samen met collega's op het vlak van grafische vormgeving, fotografie en online marketing.
 
Een goed tarief, passend bij de omvang en de aard van de opdracht, en de samenwerkingsafspraken leg ik vast in een offerte. Algemene leveringsvoorwaarden maken deel uit van de offerte. 

Voor het bouwen en restylen van een website werk ik op basis van een aanbetaling. 

Ik spreek graag met je door wat er mogelijk is.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?