Anja Hepkema Office Support

Anja Hepkema

Rond mijn 20e ben ik het office management ingerold. Vanuit de gedachte 'studeren kan altijd nog' ben ik aan het werk gegaan. Steeds weer kwam ik terecht in een omgeving waar sprake was van reorganisatie, start-up of 'chaos'. Altijd bouwen aan een bedrijf. Dat is wat mij energie geeft en waar ik goed in ben: organiseren, coördineren en plannen. Het zit in mijn DNA.
Ik werk graag mee aan een doel dat de samenleving dient, waar de wereld een beetje mooier van wordt.
Als zelfstandig ondernemer ben ik onafhankelijk, maar binnen de samenwerking of een project zijn we een team. Deze afwisseling vind ik heel prettig in mijn werk.

Van mijn opdrachtgevers krijg ik terug dat zij op mij kunnen bouwen. Ik ga voor kwaliteit. Doordat ik vanuit mijn eigen bedrijf betrokken ben bij jouw onderneming of tijdelijke projecten, kan ik goed afstand nemen, observeren en objectief meedenken en sparren. Ik ben pragmatisch en proactief.

Het is mijn doel om mijn opdrachtgevers weer te kunnen laten doen waar zij goed in zijn en weer energie van krijgen, zodat zij meer tijd, ruimte en focus in hun eigen werk kunnen aanbrengen.
Als dat lukt, is mijn missie geslaagd!

Benieuwd naar mijn profiel? Kijk dan op LinkedIn.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?