Anja Hepkema (online) office manager / VA / VA coach / webbouwer

Rond mijn 20e ben ik het office management ingerold. Vanuit de gedachte 'studeren kan altijd nog' ben ik aan het werk gegaan. Steeds weer kwam ik terecht in een omgeving waar sprake was van reorganisatie, start-up of 'chaos'. Altijd bouwen aan een bedrijf en iets moois neerzetten. Dat is wat mij energie geeft en waar ik goed in ben: organiseren, coördineren en plannen. Het zit in mijn DNA. Ik kan niet anders.

Binnen een dienstverband ben ik ooit, met de vele freelancers die door mijn werkgever werden ingezet, gestart met online werken. Lekker basic vanaf een krakende telefoonlijn en een traag modem. Sinds 2002 werk ik als freelance office manager.

Ik werk graag mee aan een doel dat de samenleving dient, waarin je iets voor de ander kan betekenen en waar de wereld een beetje mooier van wordt.
Als zelfstandig ondernemer ben ik onafhankelijk, maar binnen de samenwerking zijn we een team. Deze afwisseling van vrijheid en jezelf verbinden aan een gezamenlijk doel vind ik heel prettig in mijn werk.

Anja Hepkema Office Support Anja Hepkema

Waarom met mij samenwerken?

Van mijn opdrachtgevers krijg ik terug dat zij op mij kunnen bouwen.
Ik ben flexibel en beweeg soepel mee in veranderende situaties.
Vraag mij niet hoe, maar ik schijn ook altijd rust en kalmte mee te brengen.

Doordat ik vanuit mijn eigen bedrijf betrokken ben bij jouw onderneming of tijdelijke projecten, kan ik goed afstand nemen, observeren en objectief meedenken en reflecteren.
Met mijn nuchterheid en no nonsense instelling, gecombineerd met humor en wat intuïtie, ga ik voor kwaliteit en resultaat.

Ik ben pragmatisch en proactief. Ik houd van een heldere hands-on werkstijl, zet graag snel resultaten neer en ben wars van vage wolligheid.
En natuurlijk is een klik in het persoonlijke contact belangrijk: zonder betrokkenheid en een goede dynamiek is het lastig werken.

Het is mijn doel om jou weer te kunnen laten doen waar jij goed in bent en waar jij energie van krijgt, zodat er meer tijd, ruimte en focus in jouw echte werk ontstaat.
Zodra dat doel is behaald, is mijn missie geslaagd!