Disclaimer

Voorwaarden voor het gebruik van deze website

 

De informatie op deze website is met zorg samengesteld door Anja Hepkema Office Support en heeft uitsluitend tot doel algemene informatie te geven. Door deze website te bezoeken en gebruik te maken van de informatie op deze website ga je akkoord met het accepteren van alle voorwaarden in deze disclaimer.

 

Anja Hepkema Office Support actualiseert de informatie op deze website zo veel mogelijk. Desondanks is het mogelijk dat bepaalde informatie op de website onvolledig of verouderd is.
Anja Hepkema Office Support is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

 

De informatie en teksten zijn door Anja Hepkema Office Support persoonlijk samengesteld. Zijn de teksten en de informatie inspirerend voor je, dan is dat natuurlijk een compliment voor Anja Hepkema Office Support. Echter het kopiëren, verspreiden of op een andere wijze de inhoud van deze website openbaar te maken is niet toegestaan. Wil je een tekst of ander onderdeel van de website gebruiken, neem dan even contact op met Anja Hepkema Office Support.

 

Lees ook het Privacybeleid van Anja Hepkema Office Support.

 

Januari 2020